PRESKUPA INVESTICIJA

Ništa od dolaska Spahića u Dinamo

24.06.2011 u 09:50

Bionic
Reading

Za stopera reprezentacije BiH i francuskog Montpelliera Emira Spahića, sudeći prema novinskim napisima, otima se pola Europe. Nakon što su Aston Villa i Arsenal još prošle sezone istaknuli da im je zanimljiv, uoči početka prijelaznog roka u utrku za Emira uključili su se i novi engleski premijerligaš Queen's Park Rangers, zatim Dinamo, a posljednji u nizu zainteresiranih je Olympiacos

'Za deset dana znat će se kamo odlazi Spahić', kazao je njegov menadžer Nekim Dino Pašalić, dodajući kako se za Spahića zanimaju brojni klubovi, ali da se mnogi od njih više ne jave nakon što im se kaže cijena.

'S Montpellierom ima ugovor još tri godine i da bi transfer bio moguć, zainteresirani klub mora se dogovoriti s predsjednikom Montpelliera', objašnjava Pašalić, koji je svjestan da Spahić želi napustiti Francusku usprkos tome što ima ugovor, a što je u nekoliko intervjua i potvrdio.

Prema najnovijim informacijama beogradskih medija, Dinamo bi se opet mogao okrenuti ganskom reprezentativcu Leeju Addyju iz Crvene zvezde.