ISPRIKA NAVIJAČIMA

Modrić postaje najplaćeniji igrač 'spursa'

21.06.2011 u 14:34

Bionic
Reading

Čini se da se nazire kraj trakavici oko hrvatskog reprezentativca Luke Modrića i njegova odlaska/ostanka iz Tottenhama

Klub s White Hart Lanea poznat je po strogoj politici oko plaća igrača, tako da su najplaćeniji dosad imali oko 60.000 funta tjedno. No, predsjednik kluba Daniel Levy spreman je sve to prekršiti samo kako bi zadržao Luku Modrića!

Tako će Spursi našem veznjaku ponuditi povećanje plaće sa sadašnjih 45.000 na čak 75.000 funta! Ugrubo, to je na godišnjoj razini povećanje od oko 1,5 milijun funta, odnosno više od 10 milijuna kuna!

Modrić samo mora reći da ostaje odan klubu iz sjevernog Londona, a navodno je pripremljena i prigodna isprika hrvatskog nogometaša navijačima Spursa, čelništvu kluba i stručnom stožeru u kojoj će Luka reći kako mu je žao što je izjavio da želi napustiti Tottenham.

Zaokret se, tvrde engleski mediji, navodno dogodio nakon što je predsjednik Levy izjavio da neće prodati Luku ni pod kojim uvjetima, što je uvjerilo hrvatskog veznjaka da klub ima ozbiljne planove s njim. Povećanje plaće samo je jedan od argumenata, a iako ne mogu parirati Chelseinoj ponudi od 130.000 funta tjedno, u Tottenhamu se nadaju da će i ovo povećanje, kojim će postati najplaćeniji igrač u momčadi, pokazati da ga izuzetno cijene.

Englezi tvrde da će Tottenham također Modriću obećati da će moći otići nakon iduće sezone ne izbori li klub nastup u Ligi prvaka.