LOŠ ŽDRIJEB

Jurčić iskreno: Neftchi sam želio izbjeći

20.06.2011 u 13:20

Bionic
Reading

Dinamo je u drugom pretkolu Lige prvaka izvukao Neftci iz Bakua, a trener 'modrih' Krunoslav Jurčić dao je svoje prve dojmove o okršaju s azerbajdžanskim prvakom

Strateg hrvatskog prvaka nije oduševljen ždrijebom, jer protivnik nije bezazlen.

'Neću više nikada reći gdje ne bih želio ići', rekao je u šali Jurčić te pružio neke informacije o Dinamovom protivniku.

'Kada sam nedavno bio na utakmici onda sam sreo Igora Mitreskog koji je prije igrao u Cottbusu s Marijom Cvitanovićem pa mi je rekao da igra u Neftchiju. Radi se o klubu koji u sastavu ima pet Brazilaca, Emile Mpenzu, a pregovarali su prije s Aleksandrom Hlebom.'

No kod Dinamovih planova nema nikakvih promjena.

'Mi želimo ići u Ligu prvaka. Morat ćemo se više potruditi nego možda protiv nekih drugih momčadi, ali naš cilj je jasan', govorio je trener hrvatskog predstavnika koji je i prije ždrijeba govorio kako ne želi jedan od 'privatnih klubova'.

'Da, to je jedan od klubova gdje je gazda jako bogat i htio sam takve izbjeći.'

Prva utakmica igra se u Maksimiru 12. ili 13. srpnja.

'Ja bih volio da drugu igramo doma, ali to ne možemo mijenjati. S obzirom na pripreme koje traju dosta kratko, ta prva utakmica zapravo je trebala biti u sklopu tih priprema, no sada se stvari mijenjaju. Ne samo da moramo doma dobiti nego moramo ići na stvaranje prednosti za uzvrat', zaključio je Jurčić.