BORBA ZA MILIJUN

Štimac razočarao Baku Sliškovića

16.06.2011 u 17:21

Bionic
Reading

Nekadašnji trener Hajduka Blaž Slišković razočaran je iskazom koji je Igor Štimac dao na sudu, kao svjedok u postupku, u kojem od Hajduka traži isplatu naknade od 150.000 eura za prijevremeni raskid ugovora

Na splitskom Trgovačkom sudu danas je održano ročište u postupku u kojem nekadašnji trener Hajduka Blaž Slišković traži od kluba isplatu 150.000 eura zbog prijevremenog raskida ugovora.

Na ročište su pozvani bivši predsjednik Hajduka Branko Grgić i bivši sportski direktor Igor Štimac, kako bi posvjedočili o postojanju ugovora između Hajduka i Sliškovića.

Podsjetimo, nekadašnji čelnici Hajduka Grgić, Fiorentini i Štimac zanijekali su postojanje ugovora i ustvrdili kako Slišković nije imao valjanu licencu za rad u Hrvatskoj te je zbog toga i došlo do razlaza s njim.

Slišković se poziva na nespornu činjenicu kako je 2005. vodio Hajduk, te ga doveo na vrh ljestvice, a tvrdi i kako je sve kopije ugovora dostavio u klub, koji ih je trebao verificirati u HNS-u, što Splićani nikad nisu učinili.
Grgić se danas nije pojavio na ročištu, pravdajući svoj izostanak poslovnim obavezama, a Štimac je ostao pri ranije danom iskazu, kako nije postojao pisani ugovor između Hajduka i Sliškovića.

Slišković je bio jako razočaran Štimčevim iskazom i odugovlačenjem procesa u Hajduku, no nema mu druge nego čekati do listopada, za kada je sutkinja Sanda Petričić zakazala novo ročište, ne kome bi se trebali suočiti Slišković i Grgić.