NAKON ŽELJKA ČULE

Petar Šimić novi predsjednik Cibalije

16.06.2011 u 08:02

Bionic
Reading

Na izvanrednoj skupštini HNK Cibalije, nakon što je prihvaćena ostavke Željka Čule koji je na čelu uprave bio pet i pol godina, za novog predsjednika upravnog odbora HNK Cibalije jednoglasno je izabran ugledni gospodarstvenik Petar Šimić

Novi predsjednik vinkovačkog prvoligaša se obratio javnosti.

'Hvala na ovoj prije svega časti jer čast je biti predsjednik HNK Cibalije koja je brand Vinkovaca i hrvatskog nogometa. Hvala na povjerenju koje ste mi ukazali i znam da me čeka veliki i težak posao, no vjerujem kako ćemo uz pomoć svih vas dobro raditi, truditi se i ostvariti još i bolji rezultat. Rođen sam u Vinkovcima, ovdje sam pušku nosio, ovdje je rođeno mojih četvero djece, ovdje sam tvrtku izgradio i sada sam spreman izgorjeti za Cibaliju, neka nam je sa srećom. Sve prolazi, a Cibalija ostaje', riječi su Šimića na internetskoj stranici kluba Hnk-cibalia.hr.

Za novog dopredsjednika, uz dosadašnje župana Božu Galića i gospodarstvenika Ivana Boškovića, izabran je i gradonačelnik Vinkovaca, dr. Mladen Karlić, te Cibalija od sada ima tri dopredsjednika.
Na skupštini je bilo riječi i o preoblikovanju kluba te je istaknuto da će Grad Vinkovci za početak biti i većinski vlasnik kluba.

'Moramo ići u preoblikovanje i nadam se da ćemo ovaj zahtijevam posao odraditi kvalitetno. Prvi razgovori koje sam vodio dali su mi nadu i naši gospodarstvenici pozitivno razmišljaju i spremni su pomoći svom klubu. Želim da Cibaliju preoblikujemo u pravo sportsko društvo koje će ostvarivati prihode od sponzora i koje će uredno i uspješno poslovati. Vjerujem u ovaj klub i čestitam svima na izvrsnom rezultatu, a u idućoj sezoni očekujemo i još bolje', istaknuo je gradonačelnik dr. Mladen Karlić.