CHELSEA U IGRI

Man. United diže ruke od Modrića

15.06.2011 u 10:20

Bionic
Reading

Činilo se u jednom trenutku da je Alex Ferguson i njegov Manchester United najizgledniji kandidat za dovođenje Luke Modrića, no kako prenose engleski mediji, 'crveni đavoli' odustali su od tog posla

Ugledni nogometni portal Goal.com iskopao je informaciju da je Manchester United odustao od utrke za Lukom Modrićem. Iako je Ferguson opasno zagrizao za hrvatskog nogometnog reprezentativca, nakon što su mu iz Tottenhama poručili da Modrić nije na prodaju, legendarni trener je odustao od tog posla.

Kako prenosi Goal.com, pozivajući se na svoje dobro informirane izvore, u Unitedu vjeruju da će Modrić i u narednoj sezoni nositi dres 'spursa' te b, ako se hrvatski nogometaš i odluči na odlazak, njegova nova destinacija trebao biti Chelsea čiji vlasnik Roman Abramovič nudi pravo malo bogatstvo za njega.

'U Tottenhamu su smrtno ozbiljni u namjeri da zadrže Modrića i jedino ih može pokolebati suludo veliki novac. Nijedan normalan klub neće platiti onoliko koliko 'spursi' traže, sigurno ne United', prenosi isti portal riječi dobro obaviještenog 'doušnika'.

Zato su se 'crveni đavoli' okrenuli novoj meti, a radi se o nizozemskom reprezentativcu Wesleyju Sneijderu, članu milanskog Intera kojeg bi se moglo dobiti za nekih 35 milijuna eura.