ZANIMLJIVO U MAKSIMIRU

Mamić prekinuo presicu i održao predavanje novinarima

14.06.2011 u 14:28

Bionic
Reading

Dinamo je u utorak predstavio tri svoja nova igrača – Jerka Leku, Ivana Krstanovića te Mehmeda Alispahića. No, iako su oni trebali biti glavne zvijezde presice, opet se ukazao Zdravko Mamić i ukrao im šou

Nakon odrađenog prvog treninga u novoj sezoni, u Maksimiru su čelnici Dinama predstavili pridošlice u 'modri' sastav. Najavio ih je sportski direktor Zoran Mamić kazavši da je Leko potpisao dvogodišnji, Krstanović trogodišnji, a Alispahić četverogodišnji ugovor.

Novinare je zanimalo kakva je situacija s dovođenjem stopera.

'Vjerujem da ćemo pitanje stopera riješiti do kraja tjedna. Imamo tri opcije, među kojima i Vida. Kada bude nešto konkretno, obavijestit ćemo vas', kazao je sportski direktor Dinama.

Novinarima se obratio i Alispahić koji je napokon stigao u Maksimir.

'Drago mi je što sam napokon došao u Dinamo. Siguran sam da nisam pogriješio što sam odabrao Dinamo, a isto tako vjerujem da klub neće zažaliti što su odlučili za mene. Sretan sam što sam postao dio ovako velike priče i vjerujem u uspjeh', kazao je donedavni član Šibenika.

Sretan zbog dolaska u Dinamo je i Krstanović, koji je prošle sezone bio najbolji strijelac HNL-a.

'Presretan sam što sam ovdje jer oduvijek sam maštao o tome da ću igrati u Dinamu. Želim s Dinamom napraviti što veći rezultat i vjerujem da ova momčad ima kvalitetu s kojom to može i napraviti.'

Za razliku od navedene dvojice, Jerko Leko je povratnik u 'plave' redove.

'Nakon devet godina se osjećam zaista potpuno spreman i jedva sam dočekao početak priprema. Vjerujem da možemo napraviti veliku stvar, ambiciozan sam, spreman za rad i vjerujem da uz suigrače, trenera Jurčića i ljude iz kluba možemo napraviti veliki uspjeh'.

I onda se ukazao Mamić koji je prekinuo presicu ljut zbog činjenice što su novinari uputili tek nekolicinu pitanja novim igračima.

'Nije normalno ovo što radite, stvarno nije u redu. Pred vas smo stavili bivšeg reprezentativca Hrvatske, zatim jednog od najboljih igrača lige te prvog strijelca prvenstva, a vi tako. Samo par pitanja. Neću to dozvoliti, to je sramota. Mislio sam da sanjam kada su mi to javili. To je poniženje', kazao je Mamić te izvalio.

'Mi na konferenciju za novinare potrošimo i do 200 tisuća kuna!'