SVE VIŠE ZAINTERESIRANIH

Man. City sprema nemoralnu ponudu za Modrića

11.06.2011 u 10:08

Bionic
Reading

Prema najnovijim informacijama koje dolaze iz Engleske, u utrku za dovođenje Luke Modrića uključio se i prebogati Manchester City koji je spreman ponuditi 34 milijuna eura za njegove usluge

Na Otoku je Luka Modrić postao sportska tema dana. Skoro pa svi klubovi iz samog vrha Premiershipa žele u svoje redove dovesti hrvatskog nogometnog reprezentativca. Nakon što je već ranije poznat interes Manchester Uniteda i Chelsea, sada se u utrku uključio i bogati Manchester City.

S obzirom na to da je City u rukama bogatog šeika, novac im nije problem, pa tako Daily Mail tvrdi da gradski rival Uniteda sprema Tottenhamu ponuditi 34 milijuna eura za otkup Luke Modrića. Isti list navodi da trener Mancini u hrvatskom igraču vidi onu prevagu koja bi trebala pomoći momčadi da napravi iskorak u prvenstvu, ali i Ligi prvaka.

S druge strane, Chelsea i njihov vlasnik Roman Abramovič također su zaljubljenici u Modrića i na svaki način žele doći do njegovog potpisa. Tu je i već spominjan Manchester United. Zasad nam ostaju samo spekulacije, a gdje će, i da li će Modrić na kraju promijeniti sredinu, ostaje da se vidi.