PROMETNO NA POLJUDU

Hajduk: Nude se anonimci, Zadrani na odlasku

10.06.2011 u 21:38

Bionic
Reading

Zahuktava se prijelazni rok na Poljudu, prometno je na dolasku, ali i na odlasku

Kako bi osnažio momčad, a da pritom ne potroši puno novaca, Maleš će morati što prije raščistiti aktualni igrački kadar, Čini se da bi prvi Poljud mogao napustiti Albanac Ervin Bulku koji nije ni bio na prozivci, a navodno za njega postoji interes iz saudijske Arabije.

Čest gost Poljuda je i Reno Sinovčić koji ne taji da želi odvesti trojicu svojih štićenika (Subašić, J. Buljat, Tomasov), a uvijek je aktualan i transfer Ante Vukušića, za kojega Hajduk čeka veliki novac.

Osim desetak poznatih imena koja se spominju u kontekstu prinova, svakim danom se nudi i sve više onih manje poznatih. No, nikad se ne zna. Još je uvijek aktualan transfer napadača Foxyja Gethevoane iz mađarske lige, nudi se i mladi albanski reprezentativac Armand Valjuši, napadač iz Skadra, koji se već na Facebooku pohvalio da je pitanje dana njegovo preseljenje u Split.

Hajduku su ponuđeni i Senagalac Babacar Ndiour, koji igra desnog beka, te nigerijski napadač Yero Bello, koji trenutno nastupa za rumunjski Vaslui.

Svakim danom polica sa DVD-ovims prvog čovjeka Hajdukove struke Mila Nižetića sve je punija, no pitanje je što će na koncu biti od svega. Hajduk je u poziciji da od igrača traži dvije stvari – da budu dobri nogometaši i da dođu besplatno. A danas takve traže svi.