VELIKI ŠOPING

Juve ima 120 milijuna i hoće Walcotta

09.06.2011 u 17:41

Bionic
Reading

Juventusu, kao i ostatku Italije, zlo je od dominacije milanskih klubova i 'zebre' su odlučile vratiti se u borbu za trofeje

Na mjesto trenera doveden je Antonio Conte, a novom strategu obećana je adrenalinska injekcija od 120 milijuna eura za ljetna pojačanja. Jasno je da će uprava nakon takvih izdataka očekivati slavlja i trofeje i Conte mora razmišljati o igračima najviše klase.

Nakon što je Theo Walcott, u Italiji smatraju nimalo slučajno, naglasio da će Arsenal nakon suše trofeja teško zadržati najbolje igrače – Conte je krenuo u akciju.

Talijanski Tuttosport piše da je trener svom direktoru Marotti rekao da je sada vrijeme za akciju i kreće lov na ubojito krilo koje je prije tri godine 'razmontiralo' hrvatsku reprezentaciju na Maksimiru. Ukoliko propadne dovođenje sjajnog Engleza, Juventus će se, tvrdi isti izvor, koncentrirati na Lyonovo krilo Bastosa.

Ako je točna procjena da je Wenger spreman pustiti Cesca Fabregasa, Juventusu će se pregovaračka pozicija krajnje zakomplicirati jer bez njih dvojice Arsenal gotovo da bi izgubio identitet.

Walcott je potpisao prvi službeni poraz Hrvatske kod kuće