USKORO POČINJE MERCATO

Cico s ponudom Aston Ville, Niko na čekanju?

06.06.2011 u 20:46

Bionic
Reading

Zlatko i Niko Kranjčar mogli bi ovog ljeta biti tražena roba. Naime, Niko je nezadovoljan minutažom u Tottenhamu, dok se Cico navodno sve teže slaže s predsjednikom NS Crne Gore Dejanom Savičevićem

Zlatko Kranjčar vrlo vjerojatno neće dočekati kraj kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012. godine na klupi Crne Gore. Cico je, naime, u kombinaciji za preuzimanje klupe engleskog premijerligaša Aston Ville, koja je otpustila Gerarda Houlliera. Kranjčara je, navodno, preporučio njegov dobar prijatelj Carlo Ancelotti, i to nakon što je odbio vlasnike Aston Ville da preuzme njihov klub. Cico je u nedjelju i sam potvrdio da ima ponudu jednog premijerligaša. Glavni protukandidat Cici je bivši engleski izbornik Steve McClaren.

Odlazak Cice Kranjčara s klupe Crne Gore vjerojatno ne bi previše pogodio predsjednika tamošnjeg saveza Dejana Savićevića. Bivši napadač Milana u nekoliko je intervjua za crnogorske medije izjavama dao naslutiti da se bliži kraj suradnje s hrvatskim stručnjakom.

'Zabrinut sam, remijem protiv Bugarske jako nam je ugroženo da budemo najbolja druga reprezentacija', rekao je u intervjuu za RTCG Savićević, koji Cici još uvijek ne želi ponuditi produljenje ugovora.

U sličnom položaju, to jest neznanju živi i Niko Kranjčar. Još uvijek nije riješio svoj status u Tottenhamu, u kojem mu definitivno - nije ugodno. Naime, nakon prošlosezonske role, ove je sezone od Redknappa dobivao 'mrvice', a koje je pretvarao u važne pobjede, da bi ga Harry tek tako preselio na klupu.

Talijani su se raspisali kako ga želi - prije svih Roma, no u kratkom SMS-odgovoru ima li kakvih novosti, Niko je samo napisao - 'ništa'.

Dakle, kalkulacije i naklapanja su krenula, kakvih će do 1. srpnja, to jest početka prijelaznog roka biti sve više. Nadajmo se samo da će Niko do tada zadržati mirnoću jer, ako je mogao istrpjeti Mamićevo protjerivanje iz najdražeg mu Dinama, valjda će i ovih nekoliko dana neizvjesnosti.