USKORO KREĆU PRIPREME

Balakov okuplja hajdukovce 9. lipnja

06.06.2011 u 14:39

Bionic
Reading

Započela je ulaznica za spektakl, u kojem će Hajduk 23. srpnja dočekati aktualnog prvaka Europe Barcelonu na Poljudu, ali i prodaja pretplata za cijelu sezonu

Sretni vlasnik prvih ulaznica bio je Augustin Mitar iz Trogira koji je kupio ulaznice za svoje unuke Šimu i Tina iz Bjelovara. Ni on, niti ostali koji su uranili po ulaznice nisu smatrali da su skupe te su redom naglašavali kako vole Hajduk za koji im ništa nije teško.

Inače Hajduk je u ponedjeljak objavio i plan priprema prve momčadi. Krasimir Balakov prozivku je zakazao za četvrtak, 9. lipnja u 9,30 sati nakon čega će igrači biti podvrgnuti seriji liječničkih pregleda te treninzima koji će potrajati do 20. lipnja. Potom slijede osmodnevne pripreme na Kupresu, a drugi dio priprema održat će se od 4. do 13. srpnja u Bad Kleinkircheinu u Austriji.

U ponedjeljak je potpisana i suradnja s nekadašnjim prvoligašem Primorcem koji postaje Hajdukova filijala za razvoj igrača. Hajduk će pomoći Stobrečanima urediti infrastrukturu na stadionu, poslat će im igrače pod ugovorom koji nisu u prvom planu, trenere te na taj način pokušati oživjeti nogomet u istočnom dijelu Splita. Ugovor je potpisan do 2017. godine, a u Hajduku očekuju kako će današnji trećeligaš Primorac već sljedeće sezone izboriti drugu ligu; ako to bude zajednički cilj, krenuti i dalje.