Nogomet RASTANAK NA VIDIKU

Savičevića sve više smeta Cicino cuganje

Prema novinskim izvještajima iz Podgovorice, predsjednik tamošnjeg nogometnog saveza Dejan Savičević gubi strpljenje sa Cicom Kranjčarom, a naš trener na privremenom radu u Crnoj Gori već osmišljava izlaznu strategiju za odlazak u Englesku

Izbornikova noć u Podgorici, nakon remija Crne Gore s Bugarima (1:1), bila je duga, preduga, pa je Zlatko Kranjčar u nedjelju neočekivano otkazao press konferenciju zakazanu za 12 sati.

Cico, na iznenađenje novinara, iz sobe 301 nije izašao do podneva, pa mu je propao i intervju na nacionalnu televizijsku kuću, na kojemu ga je u dogovorenom terminu u 11.30 čekao Milorad Đurković. Obrazloženje otkaza “presice”: privatni problemi.

Eto, i to je Cico: nacionalni junak, omiljeni selektor u Crnoj Gori, ali i nepopravljivi veseljak. Pio se chardonnay barique, a s izbornikom je “zaglavio” Dragan Kanatlaroski, bivši igrač Vardara i Zvezde, koji je Cici pomogao u pripremi utakmice s Bugarima.

Na žalost, čini se da ove Cicine navike sve više iritiraju predsjednika Saveza Dejana Savićevića i doznajemo da njihova suradnja lagano ide prema završnici. Dobro upućeni Đurković kaže da će Dejo Cici ponuditi novi ugovor samo osvoji li u Ukrajini s Crnogorcima - europski naslov. Zato Savićević i izbjegava razgovor s Cicom o produljenju pozivajući se na to da ugovor traje do kraja ovog ciklusa.

Kad smo ga pitali želi li Cicu na klupi i u kvalifikacijama za SP, Savićević je uzvratio:

'A kad je to, sljedeće godine? Pa zašto bih ja onda sada o tome razmišljao!'

A Kranjčaru to savršeno odgovara. Iako je u Crnoj Gori zaista popularan, iako je napravio sjajan posao, on već dulje vrijeme gradi izlaznu strategiju.

'Da, imam ponudu iz Engleske! I ja sam sad na štihu – govorio je opušteno Kranjčar oko 1 ujutro.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Može li Hrvatska osvojiti jednak broj medalja i na sljedećim Igrama u Tokiju?

Lige

  • Liga prvaka
  • Europska liga
Pogledaj detaljnu statistiku