DOBRA VIJEST ZA BILIĆA

Pranjić odradio trening, konkurira za Gruziju

01.06.2011 u 19:44

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić zadovoljan je što je popodnevni trening u srijedu otklonio sumnje oko ozljede Danijela Pranjića. Trening je Pranjić podnio dobro i bit će u konkurenciji za utakmicu u petak protiv Gruzije

'Mi se ponašamo u skladu s trenutnom situacijom, ako Pranjića budemo mogli koristiti, bit će u konkurenciji, a ako ne, imamo i opciju B, opciju C… i, što je najvažnije, sve su jednako dobre', rekao je izbornik Slaven Bilić, koji će protiv Gruzije imati respektabilnu momčad na raspolaganju.

'Ono što je bitno je da moramo biti strpljivi i organizirani, moramo uzeti u obzir i kvalitetu protivnika, te atmosferu na stadionu. Ne smije nam se dogoditi da poletimo, moramo biti strpljivi i čekati da se otvori poneka pogreška u obrani Gruzije.'

Izbornik još uvijek ne zna u kojem sastavu će Gruzija doputovati u Split, no uvjeren je da neće biti velikih promjena u odnosu na prvu utakmicu.

'Ako i bude promjena u momčadi, sigurno neće biti u načinu igre. Oni će se braniti organizirano i disciplinirano', kaže izbornik.

Na pitanje kakvu Hrvatsku navijači mogu očekivati odgovara: 'Rastrčanu, agresivnu i konkretnu.'