ISPRED PEPEA, IZA RONALDA

Modrić u momčadi koja bi dobila Barcelonu

30.05.2011 u 21:58

Bionic
Reading

Osim što ga svakodnevno seljakaju iz Tottenhama, Luka Modrić često je i dio idealnih momčadi. Tako je našao mjesto i u onojkoja bi mogla pobijediti Barcelonu

Slavni Arsenalov centrafor Alan Smith, danas televizijski komentator Sky Sportsa, složio je momčad za koju misli da bi mogla parirati Barceloni. U tom je sastavu i naš Luka Modrić

Hrvatski reprezentativac bio bi u toj momčadi glavni vezni igrač. Smith očito drži Modrića najboljim svjetskim razigravačem uz eventualnu iznimku dvojice Barceloninih igrača Xavija i Inieste.

'Modrić bi bio u prostoru ispred dvojice razarača, Pepea i Xabija Alonsa, i u toj poziciji povezivao bi se s Cristianom Ronaldom. On nikad ne gubi loptu', ističe Smith.

Smithova bi momčad protiv Barcelone igrala u sustavu 4-2-3-1, a vodio bi je Realov trener Jose Mourinho. U tom bi sastavu igrala četvorica igrača iz Real Madrida, po dvojica iz Chelseaja i Tottenhama te po jedan iz Bayerna, Manchester Uniteda i Udinesea.

Smithov sastav: Iker Casillas Real), Philipp Lahm (Bayern), David Luiz (Chelsea), Nemanja Vidić (Manchester United), Ashley Cole (Chelsea), Pepe (Real), Xabi Alonso (Real), Luka Modrić (Tottenham), Alexis Sanchez (Udinese), Cristiano Ronaldo (Real), Gareth Bale (Tottenham).