NAPOKON PAO POTPIS

'Perišić je kao Ballack, samo je mnogo brži'

30.05.2011 u 14:47

Bionic
Reading

Ivan Perišić napokon je stavio potpis na petogodišnji ugovor s Borussijom Dortmund, a sportski direktor bundesligaša Michael Zorc pohvalno je govorio o hrvatskom reprezentativcu

Na službenoj internetskoj stranici njemačkog prvaka potvrđeno je da je zgotovljena i posljednja, ali najvažnija formalnost. Hrvatski veznjak stavio je svoj autogram na papir koji ga uz Dortmund veže do lipnja 2016.

Ne spominje se kolika je bila odšteta, ali strani mediji spekuliraju da je Club Brugge zaradio pet milijuna eura. Sportski direktor Borussije Zorc je Perišića za vrijeme potpisivanja ugovora usporedio s jednim njemačkim velikanom.

'Perišić je kao Ballack, samo mnogo brži od njega. On u formaciji 4-2-3-1 može igrati na lijevoj strani ili centralnog iza napadača. Njegova prednost je što može igrati u dubini i donijeti loptu pred suparnički gol', govorio je Zorc.

Hrvat je četvrta prinova u bundesligašu. 'Žuto-crni' su već potpisali Gundogana (Nurnberg), Chrisa Löwea (Chemnitzer) te su s posudbe vratili Moritza Leitnera (Augsburg).