ZAVRŠEN TURNIR

Špansko sjever nosi titulu Ponos grada mog

30.05.2011 u 14:34

Bionic
Reading

Zagrebački kvartovi posljednjih tjedana živjeli su u znaku malog nogometa i kvartovskog turnira Ponos grada mog 2011. Nakon posljednjeg vikenda turnira titulu Ponos grada mog, odnosno najbolje kvartovske malonogometne momčadi osvojila je momčad Špansko sjever

Drugi malonogometni turnir Ponos grada mog završio je! Od 57 prijavljenih kvartova, titulu najbolje kvartovske malonogometne momčadi osvojila je momčad Špansko sjever. S čak 57 prijavljenih kvartovskih momčadi za ovogodišnje izdanje turnira nadmašeno je 40 prijavljenih momčadi prošle godine.

Pobjednička momčad turnira - Špansko sjever - uz godišnju titulu najbolje zagrebačke malonogometne momčadi osvojila je glavnu nagradu u novčanom iznosu od 10.000 kuna, dok je Zagrebačka pivovara osigurala nagradni iznos od 40.000 kuna koji će pobjednička momčad utrošiti na humanitarno i društveno-angažiran projekt u svome kvartu, a prema dogovoru momčadi i članova mjesnog odbora koji upravlja pobjedničkim kvartom! Naime, momčad je odlučila donirati novac trima obiteljima u kvartu, kojima je financijska pomoć najpotrebnija. Uz to, momčadima koje su igrale u finalu uručena je i pozivnica za sudjelovanje na Green cup 2011. turniru u vrijednosti od 3.000 kuna.

Darko Staneković, direktor turnira Ponos grada mog, povodom završetka turnira izjavio je:

'U proteklih nešto više od mjesec dana 57 momčadi prošlo je našim terenima, bilo je senzacionalnih pobjeda, poraza, ali i odlične atmosfere. Okupili smo momčadi iz većine zagrebačkih kvartova, a zanimljivo je da je titulu najbolje ponijela momčad iz Španskog koja graniči s najboljom prošlogodišnjom momčadi, onom iz Malešnice! Pripreme za sljedeću godinu uskoro počinju i doista ne bismo trebali imati razloga ne vjerovati da smo vratili nogomet na kvartovska igrališta, jer brojka od 57 prijavljenih momčadi doista govori mnogo.'

Nakon finalne utakmice proglašeni su i pobjednici te dodijeljene nagrade i za najboljeg strijelca turnira, najboljeg igrača turnira, najboljeg golmana turnira te fair play momčad.

Nagrade turnira Ponos grada mog 2011.
Najbolja kvartovska momčad: Špansko sjever
Fair play momčad: Hrvatski Leskovac
Fair play nagrada Zagrebačke pivovare: Kozari putevi
Najbolji strijelac: Veno Smolčić (Trnjanska Savica) – 11 pogodaka
Najbolji igrač: Toni Topić (Špansko sjever)
Najbolji golman: Ivan Žulj (Špansko sjever)