POSJETILI GA SUIGRAČI

Liječnici počeli buditi Dragu Gabrića iz kome

26.05.2011 u 16:32

Bionic
Reading

Stručni konzilij splitskog KBC-a prekinuo je terapiju koja je Dragu Gabrića držala u tkzv. induciranoj komi i njegovo buđenje može se uskoro očekivati

Delegacija HNS-a, predvođena glavnim tajnikom Zorislavom Srebrićem i izbornikom Slavenom Bilićem, te igračima Josipom Šimunićem, Mariom Mandžukićem i Ivanom Perišićem, posjetila je u splitskoj bolnici Dragu Gabrića, koji još uvijek leži u induciranoj komi.


Stručni konzilij splitskog KBC-a odlučio je kako je došlo vrijeme da se prekine terapija koja je Dragu Gabrića drži u besvjesnom stanju, te se uskoro očekuje njegovo buđenje. U pratnji delegacije HNS-a, bio je i lječnik Hajduka i reprezentacije dr. Jurica Rakić, koji je rekao:

'Iz razgovora s liječnicima koji nadziru stanje Drage Gabrića može se zaključiti kako je situacija puno bolja nego što je bila u prethodna dva dana. Pokrenuli su postupak buđenja, tj. skidanja s terapije koja ga drži u umjetnoj komi. Proći će neko vrijeme prije nego lijekovi izađu iz organizma, nakon čega će se Drago probuditi. To može trajati jedan dan, a možda i duže'.