ŽURBA

Čelnici otišli po novog trenera Hajduka

24.05.2011 u 21:52

Bionic
Reading

Lov na novog Hajdukova trenera se nastavlja. Predsjednik Hrvoje Maleš i član uprave zadužen za struku Milo Nižetić krenuli su u Zagreb, a iz glavnog grada Hrvatske put ih vodi prema europskim odredištima

Kada su se, prije polaska na put, pozdravljali s djelatnicima na Poljudu, navodno su s vrata odaslali poruku.

'Ne vraćamo se bez trenera.'

I krajnje je vrijeme da riješe pitanje stratega za novu sezonu. Odnosno, prije nego što su krenuli na put trebali su reći Anti Miši da nije trener za novu sezonu, a ne da ga puštaju da se peče na laganoj vatri, a već su odlučili da on neće biti na klupi.

Maleš i Nižetić vjeruju da će u srijedu navečer, najkasnije u četvrtak, prema Splitu odaslati poruku da Hajduk ima novog trenera. Prema njihovoj viziji, novi Hajdukov trener bit će stranac. Ne mislimo pritom na trenera tipa Costacurta, on je na odmoru u Gardalandu i nije više tako blizu Hajdukove klupe. Nekako se kao prva opcija u Malešovim i Nižetićevim razmišljanjima, barem se tako može čuti, nameće Hrvat iz Švicarske Vladimir Petković.

Maleš i Nižetić potpuno su zakopčani kada se povede razgovor o treneru, nikome se ne povjeravaju. Čak ni treći član uprave, zadužen za marketing, Pavle Ciccarelli, ne zna tko će na klupu.