NASTAVLJA SE IGRA SKRIVAČA

Jozipović: Vaha će voditi Dinamo u Varaždinu

24.05.2011 u 09:50

Bionic
Reading

Menadžer Vahida Halilhodžića i dalje ustraje na retorici da je njegov štićenik aktualni i legalni trener Dinama i da se sprema na put u Varaždin gdje će voditi 'modre' u uzvratu finala domaćeg Kupa

Mate Jozipović, menadžer Vahida Halilhodžića, tvrdi da će Vaha u srijedu u Varaždinu voditi Dinamo u uzvratu finala Kupa. Iako iz Maksimirske 128 uporno tvrde da ne računaju na Vahu i da je Marijo Tot njihovo rješenje barem do kraja aktualne sezone, Jozipović ustraje na poznatoj retorici.

'Ukoliko će Halilhodžićevo zdravlje to dopuštati, on će voditi Dinamo protiv Varaždina. Vahid je Dinamov trener i ne zanima me kako će se klub postaviti prema njegovoj želji da osvoji dvostruku krunu', kazao je za Večernjak.

Podsjećamo, Vaha je nakon svađe sa Zdravkom Mamićem bio u predinfarktnom stanju, a u utorak bi trebao obaviti liječničke preglede nakon kojih će vjerojatno dobiti zeleno svjetlo da se vrati na trenersku klupu. Iz Dinama još nema nikakvih reakcija, no nedavno je upravo Mamić vrlo jasno kazao što misli o Halilhodžićevoj namjeri da vodi Dinamo u uzvratu finala Kupa.

'Možda će osvojiti Kup, ali ne ovaj. Možda misli na Kup kralja', kazao je izvršni predsjednik Dinama i time otklonio bilo kakvu sumnju u dobru volju da se pomiri s Halilhodžićem.

Sasvim je jasno da Vaha i Dinamo igraju dobro poznatu igru skrivača i traže što bolje pozicije za raskid ugovora. Naravno, riječ je o novcu koji bi Dinamo uštedio ili platio svom dojučerašnjem treneru u slučaju mirnog ili naprasitog raskida ugovora.