SORRY BUT JEŽIGA!

Sammir: Nisam se opirao privođenju

20.05.2011 u 17:23

Bionic
Reading

Sammirov 'izlet' u policiju zbog vožnje s 2.13 promila alkohola u krvi bio je njegov već četvrti disciplinski prekršaj ove sezone. Prvo se provodio po Crikvenici, zatim je tulumario na Jarunu, a potom je u veljači ove godine nakon 'policijskog sata' ulovljen u društvu igrača Zagreba Jefthona

Bilić o Sammiru

Žao mi je što se to opet dogodilo, a čini se da je postalo i pravilo. No radilo se to i prije, svugdje u svijetu, ali novinara tada nije bilo. Sammir je odličan nogometaš i ako nastavi s igrama poput onih u jesenskom dijelu sezone, posebice u Europskoj ligi, ozbiljno će se približiti reprezentaciji.

Nakon što je proveo noć u policiji zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, veznjak hrvatskog nogometnog prvaka Dinama Brazilac Sammir pojavio se u Bogovićevoj ulici gdje Dinamo organizirao druženje s navijačima uoči ogleda posljednjeg kola Prve HNL protiv Splita.

Premda se u centru Zagreba pojavila cijela Dinamova momčad najveća 'zvijezda' bio je Sammir.

'Žao mi je što se to dogodilo. Kajem se zbog svog postupka', kazao je Brazilac, te dodao: 'Trudit ću se da se to više nikada ne ponovi'.

Premda je dio medija objavio kako se Sammir opirao uhićenju, Brazilac je to dematirao.

'Nisam se opirao uhićenju, nisam bio agresivan. Policija je bila korektna', dodao je Brazilac koji je u policiji proveo devet sati.

Na pitanje trebali možda zbog čestih povreda discipline psihologa, Sammir je kratko kazao.

'Ne treba mi nikakav psiholog, pa nisam bolestan'.

Sammirov 'izlet' u policiju zbog vožnje s 2.13 promila alkohola u krvi bio je njegov već četvrti disciplinski prekršaj ove sezone. Prvo se provodio po Crikvenici, zatim je tulumario na Jarunu, a potom je u veljači ove godine nakon 'policijskog sata' ulovljen u društvu igrača Zagreba Jefthona.