SAMO OPSJENAR 'JAČI'

Čitatelji tportala: Dinamu treba Ćiro!

11.05.2011 u 10:01

Bionic
Reading

Dok na Maksimiru vlada trenerski vakuum, koji pošteno ispunjava Marijo Tot, plavi dio javnosti aktivno raspravlja o tome tko treba dobiti dozvolu za lov na Ligu prvaka idućeg ljeta

Halilhodžić je još ovdje, ali teško je zamisliti buduću suradnju između njega i Zdravka Mamića. Pale su teške riječi, uslijedila su podmetanja i most te suradnje doživio je sudbinu mostarskog ponosa preko Neretve.

Pitali smo vas: 'Tko je idealno rješenje?' i ponudili deset odgovora. U prvom danu glasovalo je nešto više od tisuću čitatelja (anketa je i dalje otvorena) i rezultati su prilično jasni.

Gotovo 40 posto dobio je David Copperfield, poznati američki iluzionist, čime se lako dolazi do zaključka da narod smatra kako Dinamu može pomoći samo čudo. Od ostalih, fahovskih rješenja uvjerljivu pobjedu odnio je Miroslav Blažević.

Šarmantnog Ćiru, koji u nogometnom smislu često slijedi opsjenarske metode i radi šou u svakoj situaciji, kao idealno rješenje vidi 16 posto anketiranih, a jedini od preostalih kandidata koji je prešao 10 posto je upravo Vaha. Za njegov ostanak u ovakvu društvu zalaže se vas 11 posto.

Slijedi Zoran Mamić sa 8,5 posto i ti glasovi zazivaju opciju prema kojoj svemoćnoj braći treba dati apsolutnu vlast u ruke kako bi se vidjelo koliko su u stanju napraviti. Nekoliko promila zaostao je Cico Kranjčar, koji bi zasigurno bolje stajao da je njegov dolazak iole realno rješenje, ali Cico je bacio sidro u Crnoj Gori i tamo će ostati do kraja kvalifikacija.

Pet posto još je prešao jedino Josip Kuže, a blizu je došao i Branko Ivanković. Samo tri posto navijača smatra da treba doći strani stručnjak, a najmanji postotak smatra da Dinamo treba staviti u ruke Krunoslava Jurčića, stratega koji je potpisao prošlo prvenstvo ili netko drugi iz plejade domaćih stručnjaka.

REZULTATI (nakon 1.000 glasova):

David Copperfield 397
Ćiro Blažević 162
Vahid Halilhodžić 113
Zoran Mamić 84
Cico Kranjčar 81
Josip Kuže 55
Branko Ivanković 43
netko drugi/stranac 32
Kruno Jurčić 17
netko drugi/domaći 16