PREDANA KRUNA

Gerrard: Unitedov rekord me boli

10.05.2011 u 12:49

Bionic
Reading

Desetljećima se Liverpool dičio statusom najtrofejnijeg engleskog kluba, no Manchester United nezadrživo grabi prema 19. naslovu kojim će se probiti na vrh

Kapetan Liverpoola Steven Gerrard završio je sezonu zbog ozljede i sada u miru može pratiti kako veliki rival s Old Trafforda uzima 19. naslov u povijesti.

'Toliko dugo smo držali rekord i bolno je gledati kako nam ga uzimaju. Moramo im priznati da su nas prestigli, ali dobra je vijest da se opet uspinjemo  i nećemo odustati od borbe. Dat ćemo baš sve da vratimo prevlast', iscijedio je dugogodišnji kapetan i dodao utješni podatak:

'Još se možemo hvaliti većim brojem europskim naslova, ali to ne mijenja činjenicu da oni imaju više domaćih titula. To je ogromna motivacija za iduću sezonu', već se brusi Gerrard.

Inače, Liverpool je u ponedjeljak s čistih 5:2 svladao Fulham u Londonu i doveo se u odličnu poziciju za prestizanje Tottenhama na petom mjestu ljestvice. Svlada li Stoke Manchester City u finalu FA kupa, bit će to posljednje mjesto koje iduće sezone vodi u Europu.

Pokazatelj za iduću sezonu