INTER U KRANJČEVIĆEVOJ

NK Zagreb u suradnji s europskim prvakom

05.05.2011 u 20:23

Bionic
Reading

Pjesnici iz Kranjčevićeve već su niz godina jedan od najuspješnijih hrvatskih nogometnih primjera u radu s mlađim uzrasnim kategorijama, a rad NK Zagreba mogao bi dobiti novu dimenziju kroz suradnju sa slavnim milanskim Interom

Suradnja datira od prošloga ljeta, a nakon što su Talijani ostali ugodno iznenađeni Zagrebovom infrastrukturom, u utorak će uslijediti i finalizacija.

O čemu je riječ, za tportal je pojasnio Zagrebov direktor Vincenzo Cavalieri.

'Ugovor će biti potpisan na razini nogometnih škola, a uključivat će razmjene trenera, iskustava u radu te mogućnost našim igračima da odlaze na treninge i probe u Inter. Surađivat ćemo i na području scoutinga', govori Cavalieri koji je lani postao direktor Zagreba, a u Italiji je bio nogometni sudac.

Potpisu ugovora nazočit će Interov glavni direktor Ernesto Paolilo, šef njihovog omladinskog pogona Roberto Samaden te jedan bivši igrač crno plavih.

Taj ugovor mogao bi biti vrlo dobra platforma za daljnji napredak rada u Zagrebu i njegovoj školi, uspostava suradnje s aktualnim europskim prvakom velik je dobitak za pjesnike.