PORUGALAC NA USLUZI

Ferguson na Barcelonu s Mourinhovim savjetima

05.05.2011 u 19:02

Bionic
Reading

Iako ga smatraju prilično zatvorenim tipom, sir Alex Ferguson, bez obzira na godine i iskustvo koje ima, odlučio je za pomoć zatražiti mlađeg i prgavijeg Mourinha. Neki kažu, njegova nasljednika na Old Trafordu

Manchester United i sir Alex Ferguson će imati težak zadatak napraviti ono što im nije pošlo za rukom 2009. godine, ali će ovog puta imati informacije o suparniku praktično iz prve ruke. Mourinho je s Realom odigrao četiri utakmice protiv Barcelone u samo 18 dana, uspio je jednom pobijediti, a poznato je da ima sjajan odnos s Fergusonom.

'Često se čujemo i razgovaramo. Gledao sam Barcelonu dosta puta ove sezone, ali mnogo će nam značiti Mourinhove informacije. On je uvijek kada treba pomoći', rekao je Ferguson.

Škot je dodao da ne boji Barcelone, iako je svjestan snage koju ima katalonska momčad.
'Ne bojimo se Barcelone. Jednostavno, moramo pronaći najbolju igru kako bismo joj se suprotstavili, a na kraju i pobijedili. Na početku sezone, želite li doći do finala LP-a, razmišljate samo kako da zaobiđete Barcelonu. Igraju fantastično, no i mi svoj posao radimo vrlo dobro. Wembley je neutralan teren i mi ćemo se spremiti za Katalonce. Barcelonina forma ove i prošle sezone je briljantna i bit će favoriti u finalu, no mi smo sada iskusniji i pametniji no što smo to bili prije dvije godine', zaključio je Ferguson.