ŠPEHAR ODGOVORIO NA LAŽI

Karačić najavio odlazak, a Osijek ga smijenio - odmah

03.05.2011 u 13:51

Bionic
Reading

Branko Karačić novi je trener na popsiu smijenjenih u ovoj nogometnoj sezoni. No, kako kažu u Osijeku, razlog nisu loši rezultati momčadi, već karačićeva želja da napusti klub na kraju sezone

Branka Karačića, samo mjesec dana prije isteka ugovora, nisu srušili loši rezultati već njegova najava odlaska iz Osijeka kojemu samo tri kola prije završetka sezone još 'visi' prvoligaški status

'U Karačića smo još do ponedjeljka imali povjerenja, uživao je našu punu potporu iako su rezultati bili ispod očekivanja. Namjeravali smo po okončanju sezone sjesti s njim za stol, ali nakon sastanka na kojem nas je obavijestio da iduću sezonu više ne želi biti trener Osijeka, nismo željeli da u svlačionici dođe do bilo kakvog opuštanja i donijeli smo odluku o završetku suradnje', objasnio je predsjednik Osijek Robert Špehar.

Čelnik bijelo-plavih priznaje kako za loše rezultate nije odgovoran isključivo Karačić, ali na sastanku ga je zasmetala optužba danas već bivšeg trenera.

'Karačić je tvrdio da iza medijske hajke protiv njega, kako ju je nazvao, stoji uprava kluba što je laž! To je neprihvatljivo', ustvrdio je Špehar.

Inače, Karačić za svog drugog mandata u Gradskom vrtu ima skor od po osam pobjeda i remija te sedam poraza.

Vatrogasno rješenje do kraja sezone bit će “vojnik kluba”, sportski direktor Vlado Bilić, koji je već dva puta do sada vodio Osijek s trenerske klupe. Bilić će trenerski posao obavljati bez naknade.