ASANOVIĆ DEMANTIRA GRKE

'Nemam moralne snage otići, ostajem uz Bilića'

03.05.2011 u 11:33

Bionic
Reading

Iako je dio grčkih, pa i hrvatskih medija objavio priču da Aljoša Asanović napušta stožer hrvatske nogometne reprezentacije te odlazi u grčku Kavalu, Bilićev asistent to odlučno demantira

Prema pisanju grčkih medija, Aljoša Asanović već je imao dogovoren posao s grčkom Kavalom, u kojoj je trebao preuzeti trenersko mjesto. No samo nekoliko sati nakon što se vijest pojavila Aljoša Asanović nam je demantirao cijeli slučaj.

'Istina, bio sam u pregovorima, dogovorima i kombinacijama, ali dalje od tog interesa nije otišlo', bila je reakcija na napise, a potom je uslijedilo i objašnjenje.

'Nema šanse da napustim Bilića, ali ni Hrvatski nogometni savez, koji nam je dao ovako veliku priliku. Osim toga, ne bih imao moralnu snagu napustiti ove divne i odlične nogometaše, jer uvjerenja sam da ćemo se plasirati na Euro 2012. godine. Ne samo igrače, nego i ekonome Pilčića i Mesića, masere i fizioterapeute, glasnogovornika Gavrana. Ni predsjednika Markovića, tajnika Srebrića, ni izbornika Bilića, koji je predivna osoba. Sada mi je jedini cilj kako pobijediti Gruziju u Splitu 3. lipnja', zaključio je Aljoša Asanović u razgovoru za tportal.


Dakle, od raspada stručnog stožera, koji je ponukan velikom ponudom i izazovom posla u Crvenoj zvezdi napustio tek Robert Prosinečki, zasad neće biti ništa.