ZA SITNE PARE?

Real Borussiji već 'ukrao' Nuri Sahina

02.05.2011 u 16:06

Bionic
Reading

Veznjak Borussije Dortmund Nuri Sahin (22) pred vratima je madridskog Reala. Nije to dobra vijest za navijače 'žutocrnih' koji su ove sezone stigli do naslova njemačkog prvaka

Borussia je nakon devet godina opet prvak Njemačke, ali u ljeto je očekuje jako težak posao – treba šampionsku momčad zadržati na okupu.

Kako to neće biti nimalo lako, svjedoče informacije s kojima raspolaže Marca. Taj medij piše da je Real već osigurao prelazak Nuri Sahina u njihove redove.

Ovaj 22-godišnjak je od srpnja 2008. u Borussiji s kojom ima ugovor još dvije sezone. Ove godine je bio jedan od ključnih igrača u osvajanju naslova, a kako sada stvari stoje, karijeru će nastaviti u Realu.

Španjolci imaju informacije kako Nijemac turskog porijekla ima u ugovoru odštetnu klauzulu od tek šest milijuna eura (iako to iz Borussije demantiraju), a da je Real spreman čak platiti više – oko deset milijuna eura.

Najvjerojatnije će sve biti dogovoreno u idućih nekoliko dana, a treba spomenuti da su se za Sahina zanimali i Inter, Arsenal te Chelsea.