NEMA HARMONIJE

Igrači Reala revoltirani Mourinhom

02.05.2011 u 12:47

Bionic
Reading

Dva uzastopna poraza (od Barcelone i Zaragoze) podigla su nervozu u madridskom Realu. Tako su igrači počeli kritizirati svog trenera, a španjolski mediji tvrde da je u svlačionici pravi mali bunt igrača protiv Mourinha

Španjolski list El Pais objavio je priču o tome da je u momčadi madridskog Reala nervoza na vrhuncu. Nakon što je u Ligi prvaka poražena na svom stadionu od Barcelone, uslijedio je poraz od Zaragoze u prvenstvu. Dovoljno da se odnosi u svlačionici poremete.

Kako prenosi El Pais, igrači su se suprotstavili Mourinhu prije treninga i počeli su potiho kritizirati njegovu taktiku, da bi sve završilo vikom i deranjem 'to je sramota', 'ovo nije Real Madrid', 'izgledamo bespomoćni', čulo se iz svlačionice.

Isti list tvrdi da je Mourinho izbacio Cristiana Ronalda iz momčadi za utakmicu protiv Zaragoze baš zbog kritika koje je uputio svom treneru. Iako je generalni menadžer kluba Jorge Valdano pokušao smiriti tenzije te je medijima kazao da je Ronaldo preskočio Zaragozu zbog odmora, El Pais se poziva na svoje izvore iz kluba po kojima je priča sasvim drugačija.

'Mourinho i Cristiano Ronaldo imaju tako velika ega da jednostavno nije lako kada su njih dvojica u blizini', kazao je jedan zaposlenik Reala.

Poraz Reala od Zaragoze