DVA IZNENAĐENJA

Kakav dan u Primeri, izgubili Real i Barca

30.04.2011 u 22:36

Bionic
Reading

Nogometaši Real Madrida doživjeli su još jedan neugodan domaći poraz nakon što je u 34. kolu Primere na Santiagu Bernabeu slavila Zaragoza s 3:2. Nešto kasnije pokleknula je i Barcelona kod Real Sociedada s 2:1

Real je očito uzdrman porazom od Barcelone u srijedu, a trener Jose Mourinho je do prije dvadesetak dana imao nevjerojatan niz nepobjedivosti na domaćem terenu od devet godina, da bi potom doživio poraze od Sporting Gijona, Barcelone i Zaragoze.

Gosti su hrabro započeli utakmicu i poveli pogocima Lafite (41) i Gabija (54-pen), smanjio je Sergio Ramos (62), da bi Lafite iz kontre u 77. minuti postigao 3:1.

Real je potom ostao bez isključenoga Carvalha, da bi na 3:2 smanjio Benzema (84), no unatoč velikom broju prilika nije uspio izbjeći poraz. 'Kraljevi' su igrali bez Cristiana Ronalda.

Nešto kasnije nogometaši Barcelone doživjeli su tek drugi poraz u ovogodišnjoj Primeri izgubivši kod Real Sociedada s 2:1 pa će ovo 34. kolo ući u anale jer su izgubila oba najveća španjolska kluba.

Očito izmorena Barcelona, koja je u San Sebastian došla u 'šarenom sastavu' prvo je poluvrijeme okončala u svoju korist, a strijelac je bio Thiago u 29. minuti.

U drugom dijelu dogodio se veliki pad i to su Baski iskoristili pogocima Diega Ifrana (71) i Xaviera Prieta (82-11m), pa se mogu pohvaliti da su uz Hercules jedina momčad koja je porazila veliku Barcu.

Barcelona vodi s osam bodova prednost ispred Reala, a u utorak se na Nou Campu igra novi 'El Classico' - uzvratni dvoboj polufinala Lige prvaka

Benzema je zabio drugi gol za Real koji nije bio dovoljan za bod