RIJEČ STRUČNJAKA

'El Clasico je bio sramota i smeće od utakmice'

29.04.2011 u 10:33

Bionic
Reading

Mnogi nogometni zaljubljenici koji su s nestrpljenjem iščekivali polufinale Lige prvaka između Reala i Barcelone ostali su razočarani. Jedan od njih je i menadžer Tottenhama Harry Redknapp, koji nije imao lijepih riječi za El Clasico

Tottenhamov menadžer je u svojoj kolumni za The Sun pisao o španjolskom derbiju te iskritizirao sve aktere utakmice poslije koje se najmanje pričalo o nogometu.

'Čini mi se da je predivna igra odjednom postala ružna i sramotna, čemu smo svjedočili u Madridu. Cijeloga dana sam bio uzbuđen zbog utakmice Reala i Barcelone. Trebala je to biti prava poslastica. No nakon svega ostao je gorak okus u ustima', opisivao je svoj dojam Redknapp.

'Gluma igrača, prekršaji, pritiskanje suca, varanje, nogometaši su izgubili nit. Isto tako, to nije bila najbolja večer trenera Mourinha i Guardiole', stajalo je u tekstu premijerligaškog stratega.

'Ljudi koje znam i vole nogomet gasili su televizor s gađenjem zbog onoga što se događalo. Iskreno se nadam da takvu utakmicu ne možemo vidjeti u Engleskoj. Engleska publika neće tolerirati takvo ponašanje igrača i osoblja bilo gostujućeg ili domaćeg tima. Kao menadžer, nikada ne želim sudjelovati u takvom smeću', stoji u Redknappovoj kolumni.

Messijev drugi gol je pao u drugi plan