'MOURINHO JE U PRAVU'

Ronaldo: S Barcelonom se uvijek sve zna

28.04.2011 u 10:09

Bionic
Reading

Ljutnja i bijes osjećaji su koje su sinoć, nakon poraza od Barcelone 2:0, iskazivali igrači Reala. Ogorčen je bio i Portugalac, sunarodnjak trenera Mourinha, Cristiano Ronaldo

Premda je Barcelona i do isključenja Pepea bila dominantnija, dojam je da sinoć na Santiago Bernabeuu ne bi postigla gol ni da se igralo 180 minuta. No sudačka procjena da je Pepeov start preoštar i da zaslužuje crveni karton, usmjerila je utakmicu, to jest olakšala posao Barceloni.

'Uvijek ista stvar s Barcelonom. Ovo je četvrta uzastopna sezona da se ovo događa. Mourinho je u pravu; pogledajte samo što se dogodilo s Arsenalom, Chelseajem i Interom. Barcelona je sjajnu momčad, ali ima previše utjecaja na i izvan terena', rekao je Ronaldo.

Portugalac je dodao da su on i suigrači igrali lošije nego inače, ali i da je isključenje bitno utjecalo na konačan ishod.

'Istina je da nismo igrali dobro. Ipak, bilo je 0:0 i 11 na 11 dok nije isključen Pepe. Morali smo barem postići gol, ali ovako će nam biti jako teško u Barceloni', zaključio je Portugalac.