MIRNO NA POLJUDU

Vučević otišao, još se čeka nasljednik

17.04.2011 u 18:52

Bionic
Reading

Navijači Hajduka dočekali su nakon serije poraza odlazak Gorana Vučevića, no bijeli dim s Poljuda koji bi značio izbor njegova nasljednika još nisu dočekali

U nekim prijašnjim okolnostima čelnici 'bilih' imali su spremno rješenje i smjenu trenera dočekali s adutom u rukavu. Ovoga puta to nije slučaj i samo je potvrda da nikakvog plana o Vučevićevoj smjeni nije bilo.

Do kraja prvenstva još je pet kola i ako je suditi po tome, čelnici splitskog prvoligaša ne moraju žuriti. Sasvim je dovoljno vremena za izbor trenera koji bi trebao povesti momčad u sljedeću sezonu.

S druge strane, vremena ni nema previše jer je pred novim trenerom jako puno posla. Momčad je potonula fizički i psihički na samo dno i trebat će puno umješnosti i znanja da se vrati u život.

Prvi dan bez kormilara na Poljudu protječe mirno, bijeli dim se još uvijek očekuje, a jedina vijest koja se probila do javnosti je da će momčad na prvi sljedeći trening povesti Vučevićev pomoćnik Saša Glavaš.

Na Poljudu se, naravno, već sada špekulira o mogućim nasljednicima Vučevića (Vulić, Katalinić, Karačić), no još uvijek se ne zna hoće li čelnici Hajduka posegnuti za interventnim rješenjem, trenerom koji će momčad voditi do kraja prvenstva (pet kola) ili će odmah izabrati trenera za duže razdoblje.