ODLAZAK ZVIJEZDE?

Chelsea traži kupca za Didiera Drogbu

16.04.2011 u 16:47

Bionic
Reading

Didier Drogba vjerojatno igra posljednju sezonu u Chelseaju. Londonski The Times piše da je klub već krenuo u potragu za kupcem

Igra li Dider Drogba svoju posljednju sezonu u Chelseaju? Londonski The Times tvrdi da je klub već krenuo u potragu za kupcem, no i da ga neće prodavati za siću. Jasno, cijena još nije poznata i vjerojatno je u igri licitacija, a kao najizgledniji kupci spominju se Drogbin bivši klub Marseille te madridski Real. Navodno je Jose Mourinho veliki Drogbin poklonik, još od vremena dok je vodio Chelsea.

Prodajom napadača iz Obale Bjelokosti oslobodio bi se prostor za skupo plaćenog Fernanda Torresa, a i klub bi se riješio napadača koji ulazi u pozne nogometne godine. Drogba je, naime, navršio 33, a ima dosta problema sa zdravljem. Navodno još uvijek nije otklonio posljedice malarije. Ove sezone zbog toga je zabio tek 10 golova, što je ipak premalo za igrača koji je prošle sezone zabio 29.

Drogba je u Chelsea stigao 2004. godine za 24 milijuna funti. Za 'blues' je odigrao gotovo 350 utakmica i zabio 150 pogodaka, az a reprezentaciju je u 73 susreta postigao 47 golova.