Nogomet A KRENULO JE NORMALNO

Mamić priredio novi show u Dinamu

  • Autor: Borut Šips
  • 14.4.2011 16:36:14
  • 14.4.2011 13:05:01

U Dinamu su najavili predstavljanje svog poboljšanog internetskog glasila, no još je jednom Zdravko Mamić sve bacio u stranu i sebe stavio u prvi plan

Dinamo je preživio još jedan težak dan. Njegov izvršni predsjednik, čovjek koji nikako da nauči koncept javnih priopćenja, zasjenio je višemjesečne napore svojih službenika koji su sastavili vrlo pristojan portal i pažnju usmjerio na sebe.

'U prosvjedima za vrijeme skupštine su viđene nevjerojatne scene. Transparentima su vrijeđali moju obitelj, malodobne kćeri, a javnu osudu, čak niti komentar, nisam vidio. U tijeku je Mamićeva borba na život i smrt. U prvom redu je ruka s nožem, progonite me kao zvijer. Taj čovjek može ubiti moju kćer, bi li to željeli', upitao je vladar Dinama.

Spomenuti transparent navijači su sami (dva dana prije skupštine) uklonili s ograde jer se izuzetno morbidna poruka na račun Zdravkovih kćeri, kažu, ne uklapa u njihove metode borbe, a čovjek s nožem trebao bi biti dio policijske istrage. Uostalom, taj dio su prenijeli svi mediji.

Apelirao je na Hrvatski helsinški odbor da zaštiti prava zaposlenika NK Dinamo, dodao kako sudjeluje u svim humanitarnim akcijama, da suosjeća s radnicima Večernjaka u štrajku, nada se oslobađajućoj kazni generalima, neće rasprodavati momčad tijekom ljeta, pa se okrenuo svojoj drugoj fronti.

'Ministarstvo uprave je pred strašnim pritiskom iz određenih političkih krugova i poručujem im da ću, ako ponište zaključke prosinačke sjednice HNS-a, podići kaznenu prijavu. Otići ću i u Fifu i Uefa i reći im da se politika miješa u hrvatski nogomet. Ozbiljno vam kažem, na vrijeme sam upozorio', predviđa Mamić scenarij prema kojem bi HNS-u prijetila suspenzija od krovnih saveza Europe i svijeta.

Za kraj je dodao kako sa suda jučer nije izbačen već je sam izišao.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Može li Hrvatska osvojiti jednak broj medalja i na sljedećim Igrama u Tokiju?

Lige

  • Liga prvaka
  • Europska liga
Pogledaj detaljnu statistiku