JER ON TO ZASLUŽUJE

The Mirror: Modrić treba dobiti nagradu za igrača godine

13.04.2011 u 11:28

Bionic
Reading

Luka Modrić igrač godine u Premiershipu? Ako se pita kolumnista engleskog The Mirrora, u to nema sumnje. Hrvatski reprezentativac i član Tottenhama potpuno je zaludio Otok svojim igranjem

Da su engleski mediji zaljubljeni u igračke kvalitete Luke Modrića, odavno je znano. No, kolumnist The Mirrora Steve Stammers otišao je korak dalje.

Svoju je posljednju kolumnu posvetio hrvatskom nogometnom reprezentativcu za kojeg tvrdi da bi trebao biti igrač godine. S obzirom na to kakve nogometne veličine igraju u Premiershipu, već sama činjenica da neki medij gura Modrića u prvi plan velika je stvar.

Opisujući Modrićev nogometni put, od igranja u BiH pa do dolaska u Premiership, kolumnist The Mirrora piše.

'Puno je velikih igrača u svakom klubu Premiershipa, no za mene je kandidat za igrača godine Luka Modrić. Kada je došao u Tottenham, bilo je bojazni da neće uspjeti jer je prenizak. No, Modrić je svima pokazao kakav je igrač. Hrabar i srčan, ima kreaciju i viziju u igri. Uvijek se zna postaviti da primi loptu i nikada se ne skriva. Modrić je jedan od najtalentiranijih i najutjecajnijih igrača koji igraju u Premiershipu.

U eri nogometa kad je najvažnija snaga od radnog elana, Modrić se izdigao kao izuzetak iz tog pravila. On može stvarati i davati gotove. Tottenham ove sezone neće osvojiti nijedan trofej, a kad se biraju najbolji, uzimaju se u obzir i trofeji. No, za mene je Modrić jedan od igrača zbog kojih se gleda nogomet. Mali čarobnjak vrijedan nagrade za igrača godine', završio je Stammers.