PREKO PREDSJEDNIKA

I Bayern čestitao Dinamu 100 godina

12.04.2011 u 17:25

Bionic
Reading

Još jedan europski nogometni velikan je čestitao 100. rođendan hrvatskom prvaku Dinamu Zagrebu. Nakon Liverpoola, to je učinio i Bayern

Iako mnogi ne priznaju da ove godine Dinamo slavi 100 godina postojanja kluba, odnosno da je nasljednik Građanskog, neki europski velikani ne misle tako.

Prvo je Liverpool poslao video čestitku preko svog sportskog direktora Damiena Comollija, a sada je to napravio i Bayern preko predsjednika Karl-Heinz Rummeniggea.

'Dragi prijatelji iz Dinama Zagreba u ime FC Bayerna čestitam vam od sveg srca 100. rođendan. To je krasan događaj i želim vam sve najbolje, pogotovo puno uspjeha u budućnosti. Između Dinama i Bayerna postoji veliki prijateljski odnos', poručio je Rummennige te dodao:

'Imali smo u povijesti zajedničke trenere i igrače pod ugovorom. Ako vas smijem podsjetiti na Branka Zebeca s kojim je Bayern 1969. postao njemački prvak i pobjednik Kupa. S prijateljem, direktorom Dinama Damirom Vrbanovićem imam jako dobar odnos te njemu i Dinamu želim sve najbolje u budućnosti.'

Bayernova čestitka