DERBI KOLA

Varaždin ne gubi kod kuće, Hajduk najavljuje pobjedu

08.04.2011 u 13:00

Bionic
Reading

Premda je Hajduk favorit u ovoj utakmici, 'bili' respektiraju činjenicu kako je učinak Varaždina na domaćem travnjaku znatno bolji nego u gostima. Usto, ne mogu računati na Juricu Buljata, Dinka Trebotića i Hrvoja Vejića

Subotnji ogled Varaždina i Hajduka po svemu bi trebao biti poslastica za gledatelje, jer Varaždinci ne gube bodove kod kuće, a favorizirani Hajduk dolazi otvorenom igrom izboriti pobjedu.

Trener Hajduka Goran Vučević svjestan je trenutačne pozicije svoje momčadi i opasnosti koje ona nosi sa sobom.

'Mi ne možemo puno ni gore ni dolje na prvenstvenoj ljestvici, no momci moraju odigrati što bolje u posljednjih sedam kola, kako bi se nametnuli za sljedeću sezonu. U preostalih sedam kola prigodu će dobiti i oni koji su do sada imali manju minutažu', kazao je Vučević i dodao:

'Varaždin je momčad koja zaslužuje naš respekt i siguran sam kako će to biti utakmica dokazivanja, kao i svaka do sada. Svaki od naših igrača će se željeti pokazati u najboljem izdanju, a isto tako i igrači Varaždina.'

Premda je Hajduk favorit u ovoj utakmici, 'bili' respektiraju činjenicu kako je učinak Varaždina na domaćem travnjaku znatno bolji nego u gostima. Svih osam poraza ostvarili su u gostima, kod kuće su u jedanaest prvenstvenih dvoboja šest puta slavili te pet puta remizirali. Kad se tome doda podatak kako su u jedanaest domaćih utakmica primili svega sedam golova, jasno je kako će momci Samira Toplaka biti i te kako tvrd zalogaj za Splićane, pogotovo zato što Vučević neće moći računati na Juricu Buljata i Dinka Trebotića, koji imaju zdravstvenih problema te Hrvoja Vejića, koji ima tri žuta kartona.