BUNDESLIGA

Mandžukić Wolfsburgu donio bod

03.04.2011 u 19:39

Bionic
Reading

Svojim drugim pogotkom u sezoni Mario Mandžukić donio je bod svom Wolfsburgu protiv Eintrachta. U drugoj nedjeljnoj utakmici Bundeslige Köln je dobio Nürnberg

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić bio je strijelac za Wolfsburg koji je u 28. kolu njemačkog nogometnog prvenstva kao domaćin protiv Eintrachta iz Frankfurta odigrao 1-1 (0-0).

Manduić je izjednačio na 1-1 odličnim udarcem glavom u 85. minuti nakon asistencije Diega. To je njegov drugi pogodak u Bundesligi. Inače, Mandžukić je u igru ušao na početku drugog poluvremena. Eintracht je u vodstvo došao u 59. minuti golom Meiera.

Ovim bodom Wolfsburg je stigao na 16. mjesto na ljestvici, koje vodi u dodatne kvalifikacije za ostanak u Bundesligi protiv treće momčadi druge lige, sa 28 bodova, koliko ima i 17. Sankt Pauli, dok mu 15. Stuttgart bježi dva boda. Eintracht je 13. sa 32 boda.

U dvoboju 28. kola Njemačke lige Köln je kao domaćin slavio protiv Nürnberga s 1:0 pogotkom Slovenca Milivoja Novakoviča u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Za domaćina je cijelu utakmicu odigrao Mate Jajalo.

Vodi Borussia iz Dortmunda sa 65 bodova ispred Bayera iz Leverkusena koji ima 58.

Pogodak Mandžukića