PODVRGNUO SE TESTIRANJU

Svi Pamićevi testovi na drogu negativni

30.03.2011 u 15:33

Bionic
Reading

Div iz Žminja, Igor Pamić u srijedu testirao se na droge, točnije na osam različitih skupina droga, a s njim je bila i novinarska ekipa. Rezultati testa pokazali su da je Pamić negativan na svih osam testova, odnosno grupa droga!

Pamić se na droge testirao u Domu zdravlja u Brežicama, u susjednoj Sloveniji, u Ambulanti za prevenciju ovisnosti o drogama, a za testiranje je korišten urin, prenosi Radio Mrežnica

Djelatnica Ambulante objasnila je da je test urinom kvalitetniji od testa vađenjem krvi, jer konzumirana droga se prije očisti iz krvi nego iz urina.

Pamića su jako dobro i temeljito pregledali, 'do gole kože', a čak je morao isprazniti sve džepove, kako bi se i najmanja mogućnost da se nešto 'podmetne' uklonila. Vrlo brzo nakon davanja urina za testiranje, stigli su i rezultati, redom negativni.

Netom nakon što je primio rezultate testiranja, Pamić je kazao:

'Ja sam znao da će to tako biti, no obećao sam to učiniti, a ja svoju riječ ne kršim. I samo da kažem svima, da se ja nisam bojao testiranja, već onog što bi mi mogli podmetnuti. Ubuduće ću se odmah testirati na droge', rekao je Gordanu Tomičiću koji je u srijedu bio njegov 'službeni medijski pratitelj' u ime Radio Mrežnice

Sa smiješkom na usnama komentirao je i Ivkovićevu izjavu o 'porocima'.

'Čujte, ja volim popiti, tu i tamo koju pivu više, s ljudima, s narodom. Neki to ne mogu, doći među narod. Evo, danas smo riješili taj jedan porok, sad kad svi vide da toga nema. No možda bi gospodinu bilo dobro da počisti u svom dvorištu, jer ima više materijala nego bilo tko', vratio je lopticu o porocima Pamić.