GABRIELA JE ONA PRAVA?

Ronaldo opčinjen tijelom instruktorice fitnesa

04.03.2009 u 16:36

Bionic
Reading

I dok Manchester United sakuplja trofeje, Cristiano Ronaldo osvaja ženska srca. Engleski tabloidi ne daju prostor samo izvedbama Portugalca na travnjaku, nego i njegovim uspjesima izvan stadiona. Nova 'prijateljica' najboljeg svjetskog igrača je brazilska ljepotica Gabriela

Manchester United pokušava u jednoj sezoni stići do pet trofeja, a istodobno najbolji nogometaš 'crvenih vragova' pokušava pronaći ljubav svog života. Sada je Cristiano Ronaldo oko bacio na prelijepu 27-godišnju Brazilku koju je upoznao u Portugalu. Nastavili su se družiti u Engleskoj, gdje je Gabriela doputovala za vikend, a neimenovani izvor tvrdi da je Cristiano Ronaldo ostao opčinjen tijelom svoje nove družice.

Gabriela je instruktorica fitnesa koja je na prijateljskoj utakmici portugalske reprezentacije imala poster Ronalda. Očigledno ju je netko zapazio i to javio ofenzivnom veznjaku, koji je krenuo u akciju.

Inače, Ronaldo je, izgleda, slab na žene kojima je ime Gabriela. Tako se prostitutka Gabriela de Freitas na početku prošle godine pohvalila da je spavala s portugalskom zvijezdom te da je za pružene mu sluge dobila 400 funti. Naravno, kasnije je vijest o toj noći skupo naplatila otočkim tabloidima.