ODJECI UTAKMICE

Francuski mediji: Trebali smo pobijediti Hrvate

30.03.2011 u 10:40

Bionic
Reading

Jutro nakon remija Francuske i Hrvatske u prijateljskom ogledu odigranom u Parizu, francuski mediji bavili su se samo igrom domaće reprezentacije ustvrdivši da je rezultat protiv Bilićevih izabranika mogao biti i bolji

Prijateljski ogled na St. Denisu došao je nama i Francuzima nakon kvalifikacijskih utakmica. Dok su 'tricolori' pobijedili slabašni Luksemburg, 'kockasti' su šokantno poraženi od Gruzije. Francuski mediji mahom su se bavili igrom francuske reprezentacije te statusom Francka Riberyja koji je ušao u drugom dijelu protiv Hrvatske.

Francuske medije najviše je razveselila činjenica da su 'tricolori' igrali bolje nego protiv Luksemburga.

L'Equipe pod naslovom 'Moglo je i bolje' naglašava da je Hrvatska prekinula francuski niz od sedam pobjeda. No, L'Equipe navodi da je Francuska trebala pobijediti:

'Igra koju su francuski nogometaši pokazali, posebice u drugom poluvremenu, trebala je i mogla rezultirati drukčijim rezultatom, odnosno pobjedom'.

Le Parisien je također analizirao samo igru Francuske objašnjavajući da su izabranici Laurenta Blanca igrali bolje nego protiv Luksemburga, ali da nisu preuzeli previše rizika protiv Hrvata.

France Football navodi da 'ovo nije bila večer francuskih napadača jer je najopasniji za hrvatski gol bio Adil Rami'.