A TKO BI GA ODBIO

Neymar: Moj san je zaigrati za Chelsea

29.03.2011 u 17:02

Bionic
Reading

Tek 19-godišnji Neymar da Silva Santos Júnior zablistao je u utakmici protiv Škotske, kojoj je zabio dva gola i dokazao da ga je Dunga nepotrebno zaobišao kada je vodio Brazil na SP-u

Nogometaš Santosa Neymar još je jednom upozorio na svoj veliki talent. U Londonu je bio najbolji igrač Brazila, a s dva pogotka Škotima, to je i kapitalizirao. Naravno, otočki su ga novinari zaskočili s mnoštvom pitanja.

'Poznato je da u Engleskoj postoji nekoliko klubova koji bi željeli Neymara, ali najviše je zagirao Chelsea', pišu The Sun i Daily Star.

No sve to dobiva drugu dimenziju kada se oglasi mladi nogometaš egzotične frizure. U izjavi za Sky Sports potvrdio je da mu pozornost Chelseaja izuzetno godi.

'To je veliki klub. San svakog nogometaša je zaigrati za takav klub kao što je Chelsea', jasan je bio 19-godišnji Neymar.

Neymar je potvrdio da se Chelsea zainteresirao još prošle godine, ali se nada da će ga santos ovog ljeta pustiti.

'Koliko znam, Chelsea me je htio lani. Ali tada je sve bilo prebrzo. Ako ponuda stigne i ove godine, ne bih imao ništa protiv prelaska. U svakom slučaju poštovat ću volju svog kluba. Naravno, poslušat ću i svoju obitelj, uz koju sam jako vezan', rekla je nadolazeća zvijezda svjetskog nogometa.