SVAĐA TRENERA

Halilhodžić: Što je Ancelottiju? Zar je previše popio?

04.03.2009 u 11:42

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana trener Milana Carlo Ancelotti izletio se pred medijima da bi želio biti izbornik Obale Bjelokosti, što je sadašnjeg njihovog izbornika Vahida Halilhodžića toliko razljutilo da se ne baš biranim riječima obrušio na talijanskog stručnjaka

Bez obzira što ima valjan ugovor s Milanom, Carlo Ancelotti sanja o drugom poslu. Prema njegovim riječima, ima strahovitu želju voditi Obalu Bjelokosti na Svjetskom prvenstvu 2010. godine. Toliko ih žarko želi voditi da je spreman primiti se tog posla bez novčane naknade.

'Za Obalu Bjelokosti bih bio slobodan za vrijeme Svjetskog prvenstva. Imaju nevjerojatan talent i mislim da bi mogli biti iznenađenje. Nitko mi ne vjeruje, ali to bi za mene bila velika čast', kazao je Ancelotti u razgovoru za La Repubblicu, dodajući da bi ih vodio besplatno.

Javno nuđenje Obali Bjelokosti nimalo se nije svidjelo njihovom sadašnjem izborniku, bosanskohercegovačkom stručnjaku Vahidu Halilhodžiću. Odmah su ga kontaktirali iz francuskog lista L'Equipe, a Halilhodžić je žestokim riječima kritizirao Ancelottija.

'Što je tom Ancelottiju? Zar je previše pušio? Ili je možda previše popio? Postoji pravilo među nama (trenerima) da se nikad ne nudimo za posao koji je već zauzet. Ovo što on radi je totalno smeće', izjavio je Halilhodžić.