SLAVONAC ODUSTAO

Kandidati za Hajdukovu upravu na ispitivanju

25.03.2011 u 18:09

Bionic
Reading

Peteročlano povjerenstvo, na čelu koga je dogradonačelnica Splita Anđelka Visković, započelo je s ispitivanjem kandidata za novu Hajdukovu upravu

Prvih deset kandidata koji su se prijavili na natječaj za upravu Hajduka u petak je na Poljudu razgovaralo s povjerenstvom. Kandidati su pozivani prema abecednom redu, a sami su nakon izlaska iz kancelarije svjedočili kako su odgovarali na pitanja vezana uz razloge prijave te detalje životopisa.

Među danas desetoricom prozvanih bili su Željko Baljkas, Mladen Bašić, Mate Brajković, Davor Božić, Ivo Burić, Pavle Ciccarelli, Stipe Čiznić, Iva Ćulumović Županović, Ante Gabrić te Dražen Džojić, magistar poljoprivrednih znanosti iz Gunje, koji je jedini odustao od kandidature.

'Srce mi je na mjestu, zadovoljan sam kao navijač Hajduka što se ovako transparentno bira vodstvo kluba. Ja, kao Slavonac, ne želim biti predsjednik, bolje je da to bude 'splitsko dite', meni je drago da sam došao na Poljud i da sam se uvjerio da sve ide onako kako treba', rekao je Džojić.

Za subotu su najavljeni razgovori s još deset kandidata, a ostali bi trebali doći pred povjerenstvo u ponedjeljak, dok bi popis onih koji su zadovolji i ušli u drugi krug trebao biti poznat u utorak.