VRUĆE U KARLOVCU

Turković: Pamić je prijetio smrću meni i mome sinu!

25.03.2011 u 15:57

Bionic
Reading

Nakon što je izbacio predstavnike Gademza s presice, predsjednik NK Karlovca Stjepan Turković priredio je u petak pravi mali igrokaz za novinare

Osim u upravi, vruće je i među igračima. Kako doznaje Radio Mrežnica, u petak ujutro je malo nedostajalo da se kapetan Josip Jerneić i Matija Štefančić fizički obračunaju. Razlog je, navodno, to što je Štefančić među ostalim igračima lobirao da se ipak potpišu dokumenti o dugovanjima, potrebni za licenciranje Kluba. Podsjetimo, kartice dugovanja igrači su već dva puta odbili potpisati.

Prvo je na programu bio njegov monolog o prihvaćenim ostavkama i financijskom stanju kluba, iz kojeg smo saznali da je ukupan dug NK Karlovca oko 11 milijuna kuna.

'Igor Pamić prijetio je smrću meni i mome sinu u dva navrata i to sam prijavio policiji', kazao je u petak predsjednik NK Karlovca Stjepan Turković na press konferenciji na kojoj je predstavljao novog trenera Srećka Lušića.

Na pitanje je li istina da je proteklog vikenda bio kod Branka Vukelića i nudio svoju ostavku te da ju je ovaj odbio, odgovorio je da on donosi odluke u ovom klubu.

Priznao je da je Igor Pamić uspješan trener, no obrušio se na Paminja da je odbijanjem potpisa ugovora kršio hrvatske zakone. Na pitanje kako je tek sada to izašlo na vidjelo, a dvije godine je bio član uprave, Turković se zapetljao u paljbi novinara.

Na veliki broj pitanja Turković nije želio odgovoriti optužujući novinare da insinuiraju, no zato je jasno dao do znanja da ne želi dati ostavku.

A onda je optužio Igora Pamića da prijeti smrću njemu i njegovom sinu i da je to prijavio policiji.

Turković je kazao i da još uvijek očekuje Pamićev test na drogu, da je išao na utakmicu u Rijeku službenim autom Zelenila jer mu je to uprava tvrtke omogućila te da nema nikakvih političkih pritisaka prema njemu.

Zaključio je presicu optužbom da je Pamić kriv što u prvoj momčadi Karlovca ne igra nijedan Karlovčanin. Na upadicu novinara da za to ne može biti kriv trener prve momčadi, već oni koji vode omladinsku školu i stvaraju mlade igrače, Turković je izgubio strpljenje.

Na Turkovićeve optužbe da je prijetio smrću njemu i njegovu sinu, bivši trener NK Karlovca Igor Pamić za Radio Mrežnicu je izjavio da bi volio da to Turković dokaže na sudu. 'Nije Igor Pamić u grešci, već sinovi nekih političara', kazao je.

Policija, potvrdila je za Radio Mrežnicu glasnogovornica PU karlovačke Tamara Grčić, nije zaprimila prijavu Stjepana Turkovića o prijetnji smrću njemu i njegovu sinu.

Tako je gospodin predsjednik zaključio da će Karlovčani dolaziti na stadion samo ako u momčadi budu igrali Karlovčani, a da je jedinog Karlovčana u momčadi trener Pamić potjerao i nazvao ga špijunom.

A iako je Turković obećao Gademzima da će nakon press konferencije s njima obaviti razgovor, obećanje ipak nije ispunio - sjeo je u auto i odjurio.

U sjeni zbivanja ostalo je predstavljene novog trenera Srećka Lušića. Ekipu je preuzeo sat prije presice. Dečke će voditi narednih godinu i pol, a novinare je zamolio za podršku.