Nogomet LUŠTICA KAPACITET

Najbolji mladi igrač Australije na provjeri u Hajduku

Već po prvom treningu, premda je prerano za neke šire ocjene, vidi se da je Steven Peter Luštica zanimljiv, rekao je sportski direktor Ivica Kalinić

Jedan od najnadarenijih nogometaša Australije Steven Peter Luštica stigao je na desetodnevnu provjeru u Poljud. Mladić, koji 12. travnja puni 20 godina, proglašen je najboljim igračem Australije u dobi do 19 godina, stalni je reprezentativac mlađih kategorija, a igra na poziciji ofenzivnog veznog. Naravno, ne treba ni spominjati njegove hrvatske korijene.

'Ovo je neka provjera da bismo odlučili hoćemo li ga uzeti na ljeto. Već po prvom treningu, premda je prerano za neke šire ocjene, vidi se da je Luštica zanimljiv', rekao je Hajdukov sportski direktor Ivica Kalinić.

Luštica nosi dres Gold Coast Uniteda, a iz Hajduka su, raspitujući se o njegovim kvalitetama, stupili u kontakt i s bivšim kapetanom bijelih Josipom Skokom, koji je o mladom Luštici kazao sve najbolje. Naravno, svoje će kazati i trener Goran Vučević.

I dalje će ostati nejasno zbog čega službeni Hajduk krije takve informacije kao što je provjera mladog igrača. Pa zar je problem kazati: 'Na provjeru je stigao taj i taj...', a ne da se informacije crpe iz poljudskih kuloara. Čudna su ta razmišljanja, ali valjda će jednom naučiti...
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Može li Hrvatska osvojiti jednak broj medalja i na sljedećim Igrama u Tokiju?

Lige

  • Liga prvaka
  • Europska liga
Pogledaj detaljnu statistiku