I TO JE NEKI UZOR

Balotelli: Ako upoznam Ronalda, bit ću dobar

24.03.2011 u 19:41

Bionic
Reading

Mario Balotelli, napadač talijanske reprezentacije i Manchester Citya, koji je više poznat po svom neobuzdanom ponašanju nego po svojim igrama, obećao je da će zauzdati svoj temperament jedino ako upozna Ronalda

U intervjuu za talijansku televiziju, svojeglavi Balotelli otkrio je da će slušati jedino Ronaldove savjete i životne lekcije, unatoč tome što i 'il fenomeno' i nije neki uzor. Njegove avanture s transvestitima te naknadno priznavanje očinstva sigurno se ne smatraju nekim uzornim radnjama.

'Upoznajte me sa Ronaldom i obećavam da ću se do kraja karijere ponašati kako dolikuje. Nikada ga nisam upoznao, no kada upoznate svog idola to vas može promijeniti u potpunosti. Bilo je mnogo izvrsnih igrača, ali on je za mene ipak bio najveći i njegova jedna riječ bi mi značila više od tisuću onih koje drugi kažu', izjavio je Balotelli.

Balotelli također tvrdi da njegovo ponašanje u Engleskoj i nije bilo tako loše, rekavši navijačima Cityja da će biti bolji nego ikada.

'Ponašam se, rekao bih, uglavnom pristojno. Pokušat ću zaustaviti sve glupe ispade koji mi se događaju. Uskoro ćete vidjeti pravog Marija na terenu', obećao je Balotelli.