OSOBNO PRIZNANJE

Mladić iz Tkalče: Nisam glumio epileptični napad!

21.03.2011 u 20:19

Bionic
Reading

Vijesti o mladiću iz Tkalče kojeg su u subotu navečer priveli policajci, a u trenutku privođenja je imao epileptični napad izmjenjuju se brzinom munje. Nakon što je iz bolnice javljeno da mladić nije imao epileptični napad, javio se i prozvani mladić koji tvrdi da nije glumio napad

Najvatreniji navijači Dinama derbi protiv Hajduka zbog bojkota gledali su u Tkalčićevoj ulici, a ne na stadionu. Tamo nije prošlo bez incidenta. U jednom trenutku jednog su mladića policajci priveli, a u tom trenutku on se počeo grčiti.

Prve vijesti su bile kako je doživio epileptični napadaj, a policija nije na to reagirala. No, u ponedjeljak su 24 sata prenijela vijest iz bolnice u kojem se tvrdi da 22-godišnji mladić nije imao epileptični napadaj.

U ponedjeljak navečer portal Zagrebancija.com objavio je ekskluzivni intervju s mladićem u kojem tvrdi da je u trenutku privođenja imao epileptični napad te da nije glumio i da se već četiri godine liječi od toga. Ujedno je kazao da nije Bad Blue Boys, već obični navijač Dinama.

'Kad sam dobio prvi napad, vezali su me plastičnim lisicama, držali su me za noge i policajac mi je klečao na glavi. Derali su se da glumim, a drugi je vikao da mu daju željezne lisice da me njima vežu', kazao je Marko Štefanac u razgovoru za Zagrebancija.com te nastavio.

'Ja sam rekao da mi nije dobro. Tu sam se srušio prvi put i prvi put dobio napad. Dolazio sam malo svijesti između napada i osjetio sam da mi netko kleči na glavi. Kad sam pao na pod, osjetio sam udarac u rebro s lijeve i desne strane, vjerojatno od njihovih cipela. Tog se uglavnom sjećam, a ostalog se ne sjećam. Znam kad sam došao sebi da sam vidio hitnu i dva prolaznika koja su mi pomogla.'

Cijeli tekst pročitajte ovdje