DOBAR OSJEĆAJ

Halilhodžić: Volio bih da bude 4:0

18.03.2011 u 15:40

Bionic
Reading

Najava velikog derbija je odlična, oba trenera obećavaju pohod na pobjedu, pa bi gledatelji napokon mogli uživati u nogometu. No tako su se najavljivale brojne utakmice Dinama i Hajduka, a na terenu se vidjelo samo mučenje

U subotu od 20.10 sati na derutnom maksimirskom stadionu igra se najveći hrvatski derbi između Dinama i Hajduka. Derbi je to koji bi mogao dati novog prvaka, ali i dodatno zakomplicirati borbu za vrh, a ono što ohrabruje jest da oba trenera najavljuju pobjedu. Dinamov trener, u svom poznatom stilu, čak i uvjerljivu.

'Bit će to teška utakmica, svi su 'našpanani'. Naravno, svaka pobjeda je dobrodošla, ali ja bih volio da bude što efikasnija', rekao je Halilhodžić, uz dodatak da su ipak najvažnija tri boda, a do njih se može i sa 1:0.

'Naravno da bi, iako ja bih volio da bude 4:0 za nas.'

Pred novinarima u Maksimirskoj pojavio se Fatos Beqiraj, kojeg je u četvrtak spomenuo i Hajdukov stoper Hrvoje Vejić.

'Pročitao sam što je rekao, ali ja nisam rekao da ću im zabiti. To bih, naravno, volio, ali želio bih da tek nakon utakmice Vejić ne može spavati zbog mene. No nije važno tko zabije, neka zabije i Kelava, samo da Dinamo pobijedi', objasnio je Beqiraj, a prenose  24sata.

'Kakav Kelava?! Ti ga zabij. Tko će Kelavu dočekati? Pa morali bismo igrati 100 godina da on zabije', ubacio se trener Halilhodžić i potvrdio da 'modri' u dobrom raspoloženju dočekuju subotnji derbi.